Waarom een tuinposter

Tuinposter aan schutting

Tuinposter aan schutting

Waarom kiezen voor een tuinposter?

Met een tuinposter geef je sfeer aan je tuin, kun je een lelijke muur wegwerken en er nog veel meer mee doen.

 

Sfeer

Met een tuinposter geef je sfeer aan je tuin. Kleurrijke bloemen, een rustig landschap, siergrassen of een mooi kunstwerk. Kies zelf wat je af wilt drukken en blader eens door je voorraad foto’s.  Je kunt kiezen uit verschillende formaten. Vierkant, liggend of staand. Een grote tuinposter geeft meer sfeereffect. Ook in een tuinserre kun je dit effect bereiken.

Serre met tuinposter
Serre met tuinposter

Lelijke muur wegwerken

Een lelijke muur of lelijke schutting kan aan het oog onttrokken worden door er een tuinposter voor te hangen. Je blik gaat automatisch naar de tuinposter.  Als je kiest voor een foto met een natuurlijk doorkijkje krijg je ook diepte te zien. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van de Fotofabriek.

 

Persoonlijk tintje

Vaak kun je kiezen uit standaard afbeeldingen. Nog leuker is er eigen foto’s voor te gebruiken. Vakantieherinneringen komen zo weer terug. Je waant je weer in de sfeer van toen aan het strand, in het bos of op een andere mooie vakantiebestemming. Je kunt naast de tuinposter ook gelijk een fotoboek maken.


Wissel per seizoen

Met een tuinposter kun je ook meegaan met de seizoenen. Plaats bijvoorbeeld mooie voorjaarsbloemen in de lente en een mooi winterlandschap in het najaar aan je muur. De tuinposters kun je eenvoudig wisselen.

Seizoensfoto tulpen
Seizoensfoto tulpen

 

Gemakkelijk op te hangen te onderhouden

Tuinposters worden gedrukt met UV-bestendige inkt. Zo verkleuren ze niet. Je kunt ze gemakkelijk afnemen en verder heb je er geen werk aan.
In het doek worden ringen gemaakt zodat je ze zelf strak kunt spannen.

 

Pluktuin met laag perspectief
Pluktuin foto vanuit laag perspectief, mooi voor een tuinposter

Fototips:
Kijk bij het maken van een foto ook eens met een andere blik door je lens. Zorg bijvoorbeeld voor een mooi breed beeld of een foto met meer diepte. Dit geeft ook een mooi effect aan je tuinmuur.
Ook het perspectief is van belang. Als je een foto maakt van een bloementuin vanuit een laag perspectief krijg je meer het gevoel dat je tussen de bloemen zit. Zoom eens in op mooie vlinders of andere insecten en leg ze vast.

 

 

 

Dit artikel is in samenwerking tot stand gekomen. #adv.