Tuinevents tuinevenementen tuinagenda 2023

Tuinevents

Tuinevents: Hier vind je informatie over  tuinevents – tuinbeurzen – tuindagen, etc.  Neem regelmatig een kijkje voor de meest actuele informatie.
En geef nieuwe tuinevents gerust door: info@tuinhappy.nl

 

Tuin & Sfeer Groningen – 10 t/m 12 februari 2023

Tuin & Sfeer is een indoor tuinfestival. Je vindt er o.a. hoveniers, tuinarchitecten en groenleveranciers. Maar ook van alles voor het inrichten van je buitenruimte. Het evenement wordt georganiseerd in Martiniplaza in Groningen en is open van 10.00 tot 17.00 uur.

 

 

 

Tuinen van Appeltern – 1 maart t/m 3 november 2023

Appeltern

In de Tuinen van Appeltern vind je wel 200 voorbeeldtuinen, maar ook Tiny Houses en sfeerhoekjes. Prachtige tuinplantencombinaties en kleurrijke bloembollen.
Wil je je tuin aanpassen en zoek je ideeën? Breng dan een bezoekje aan De Tuinen van Appeltern in het Land van Maas en Waal.

 

 

 

Keukenhof Lisse – 23 maart t/m 14 mei 2023

Keukenhof bloembollen
Keukenhof bloembollen

Keukenhof in Lisse gaat in maart weer open met prachtige parken waarin veel soorten bloembollen te zien zijn. Voor tuinliefhebbers een geweldige plek om ideetjes op te doen voor je eigen tuin. Mix bijvoorbeeld eens verschillende soorten bloembollen.
Lees meer over Keukenhof op ons blog.

 

 

 

Kom in de kas 2023 – 1 en 2 april 2023

Kom in de Kas
Kom in de Kas

Neem een kijkje bij (tuin-)plantenkwekers in je regio. Op 1 en 2 april 2023 zetten diverse kwekers hun deuren open voor bezoekers. Binnenkort meer informatie over dit evenement en een lijstje waar je tuinplantenkwekerijen kunt bezoeken.

 

 

 

 

Bloem & Tuin Nuenen – 14 juli t/m 23 juli 2023

BLoem&Tuin Nuenen
BLoem&Tuin Nuenen

Bloem & Tuin is weer terug. Het leuke buiten tuinevenement in een mooie bosrijke omgeving. Op het buitenterrein vind je veel standhouders met producten gericht op de tuin.

Bekijk de website van Bloem & Tuin voor meer informatie.

 

 

Botanische Tuinen Utrecht – 1 maart 2023

Botanische Tuinen Utrecht
Botanische Tuinen Utrecht

De Botanische Tuinen zijn vanaf 1 maart 2023 weer open.

Er is veel te zien, naast planten ook tropische kassen, een vlinderfestival, insectenhotels en een vogelhut. Dit jaar wordt er een driedaagse vaste planten cursus georganiseerd. De drie dagen zijn in maart, mei en september. Lees meer over deze cursus op de site van de Botanische Tuinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer tips voor de tuinier:

Zal ik je tuintips sturen? (ca. 1 x per maand)

 

Verificatie

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*