Tuinevents tuinevenementen tuinagenda 2023

Tuinevents

Tuinevents: Hier vind je informatie over  tuinevents – tuinbeurzen – tuindagen, etc.  Neem regelmatig een kijkje voor de meest actuele informatie.
En geef nieuwe tuinevents gerust door: info@tuinhappy.nl

 

Fiets zoekt Groen – 3 juni 2023

Op zaterdag 3 juni 2023 kun je in de Bollenstreek een leuke fietstocht maken langs diverse open tuinen. Kijk op de website: https://www.degroeneuitdaging.nl/fietszoektgroen

 

Tuinen van Appeltern – 1 maart t/m 30 november 2023

Appeltern

In de Tuinen van Appeltern vind je wel 200 voorbeeldtuinen, maar ook Tiny Houses en sfeerhoekjes. Prachtige tuinplantencombinaties en kleurrijke bloembollen.
Wil je je tuin aanpassen en zoek je ideeën? Breng dan een bezoekje aan De Tuinen van Appeltern in het Land van Maas en Waal.

 

 

 

Appeltern Plantenfestijn – 24 en 25 juni 2023

Appeltern Plantenfestijn
Appeltern Plantenfestijn

In de tuinen van Appeltern kun je tijdens het Plantenfestijn mooie tuinplanten kopen.
Diverse gespecialiseerde kwekers laten hun planten zien. Lees meer over de vele soorten planten op de website van Appeltern.

 

 

 

 

Fotowedstrijd “Leven in de Tuin”

Vlinder op zinnia
Vlinder op zinnia

Groei en Bloei organiseert een leuke fotowedstrijd met als thema “Leven in de Tuin”. Een hot item op dit moment. Stuur je foto met leven in je tuin, je groentetuin of je balkon of stoeptuin in. Je kunt leuke prijzen winnen. De bekende tuinfotograaf Martin van Lokven kiest drie winnende foto’s. Tijdens de Groei & Bloei Nationale Tuinweek worden de winnaars bekend gemaakt. JHe kunt meedoen van 15 mei tot en met 13 juni 2023. Kijk voor meer informatie op www.groei.nl

 

 

 

 

Bloem & Tuin Nuenen – 14 juli t/m 23 juli 2023

BLoem&Tuin Nuenen
BLoem&Tuin Nuenen

Bloem & Tuin is weer terug. Het leuke buiten tuinevenement in een mooie bosrijke omgeving. Op het buitenterrein vind je veel standhouders met producten gericht op de tuin.

Bekijk ons blog Bloem & Tuin voor meer informatie.

 

 

Botanische Tuinen Utrecht – 1 maart 2023

Botanische Tuinen Utrecht
Botanische Tuinen Utrecht

De Botanische Tuinen zijn vanaf 1 maart 2023 weer open.

Er is veel te zien, naast planten ook tropische kassen, een vlinderfestival, insectenhotels en een vogelhut. Dit jaar wordt er een driedaagse vaste planten cursus georganiseerd. De drie dagen zijn in maart, mei en september. Lees meer over deze cursus op de site van de Botanische Tuinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer tips voor de tuinier:

Zal ik je tuintips sturen? (ca. 1 x per maand)

 

Verificatie

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*