Over tuinhappy.nl

Deel dit bericht met tuinliefhebbers!

inspiratie voor tuinliefhebbers…

over mij

Siergrassen
Siergrassen

De tuin is mijn grote passie. Ik ben met grote regelmaat in onze tuin te vinden.
Ik ben werkzaam in de bloemen- en plantenwereld en heb vele jaren samengewerkt met mensen in de tuinadvisering. Daarnaast heb ik me verdiept in de tuinplantenwereld, plantenvoeding en ziekten en plagen. Mijn kennis er ervaring wil ik graag delen met anderen.

Regelmatig bezoek ik botanische tuinen en open tuindagen om ideeën op te doen voor het ontwerp van tuinen. Het bekijken van andere tuinen werkt inspirerend en geeft me ideeën voor dit tuinblog.

 

Foto’s maak ik voornamelijk zelf.  Veel plezier met het bekijken van deze site en heb je tips of wil je samenwerken, laat het me gerust weten (info@tuinhappy.nl)

Elly

over dit tuinblogNestje in de boom

Een tuin maakt gelukkig. Groen om je heen geeft rust en energie tegelijkertijd. Er is leven om je heen in de vorm van planten, bomen, vlinders, insecten en vogels. Ook maak je de seizoenen intenser mee.
Werken in de tuin is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef.  Ook met maar weinig inspanningen kun je een mooie groene omgeving om je heen creëren. Op deze site hoop ik je enthousiast te kunnen maken voor een groenere omgeving.

 

Je kunt Tuinhappy volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

 

Tuinhappy in de media

Regelmatig vind je mijn tuintips terug op diverse media.

Samenwerken?

Wil je samenwerken, stuur een email naar info@tuinhappy.nl

Contact

info@tuinhappy.nl

 

Lid: Nederlandse Tuinenstichting

Ik ben lid van de Nederlandse Tuinenstichting. Veel parken en tuinen gaan verloren door gebrek aan geld of kennis over de instandhouding en door bouw van huizen en wegen. De stichting zet zich in voor het behoud van stadsparken en bijzondere en historische tuinen en promo0t een groene leefomgeving.

www.tuinenstichting.nl

 

Lid: Vogelbescherming Nederland

Ik promoot de aanleg van een vogelvriendelijke tuin. In plaats van houten schuttingen en stenen terrassen zorgen groene hagen, struiken en bomen voor meer vogels in je tuin.
Zie ook: “Wil je meer vogels, plant een boom”

Vogelbescherming Nederland
Vogelbescherming Nederland