Muuraankleding met tuinfoto

Muuraankleding met tuinfoto

Muuraankleding met tuinfoto

Muuraankleding met tuinfoto

 

Een kale muur kun je met een tuinfoto gemakkelijk omtoveren tot een mooie groene wand.
Een mooie grote tuinfoto geeft direct sfeer en een lelijke schutting kun je zo mooi wegwerken.
Een goede tuinposter gaat jarenlang mee en de kleuren blijven mooi.

Lelijke muur aankleden
Lelijke muur aankleden

Tuinsfeer

 

Een groene tuinsfeer maak je met foto’s van bomen, bloemen en planten. Of mooie close-up beelden van vlinders of insecten. Ook doorkijkjes lenen zich goed voor dit doel. Je krijgt zo mooi diepte in het beeld. Als je de poster omringt met echte planten dan wordt het een mooi doorlopend geheel.
Maar je kunt natuurlijk ook kiezen om een mooi portret van jezelf, kinderen of je huisdier te laten afdrukken. Het wordt dan een heel persoonlijk geheel.

Tuinposter met ringen
Tuinposter met ringen

Formaat tuinposter

 

Ronde tuinfoto
Ronde tuinfoto

De tuinposters zijn in zeer veel formaten te koop. Je kunt je eigen foto laten printen of kiezen voor een standaard poster. Je kunt een tuinposter op maat laten maken bij TuinposterOpMaat. Ook rond is een optie.

 

 

Ophangmethode

 

Ook kun je een foto op doek los bestellen. Je kunt er dan mee doen wat je wilt. Maar je kunt er ook ringen in laten maken. Een los doek met ringen kun je zelf ophangen en opspannen. Een doek op een houten frame is al voorgespannen. Je hoeft enkel het houten frame op te hangen.

Een tunnelframe is een genaaide zoom in het doek waardoor je latjes kunt schuiven. Het doek is dan aan bovenzijde en aan de onderzijde strak gespannen. De latten kun je dan bevestigen aan de muur. Bekijk op de website goed de voorbeelden van de verschillende ophangmethoden en zoek een passende uit.

Maak je tuin(muur) dus snel gezellig met een mooie tuinfoto.

XXL tuinposter
XXL tuinposter