Houten hek of houten poort

Houten hek
Houten hek

De kroon op jouw erf? Een houten hek of houten poort!

 

Houten hek
Houten hek

Of je nu een tuin hebt waar jouw kinderen lekker in spelen of je honden lekker in kunnen uitrazen. Of je nu een woning hebt midden in een drukke stad of je hebt een erf waar de Keukenhof jaloers op is, of iets ertussen in. Je kunt pas echt zorgeloos genieten als jouw kinderen of huisdieren niet zomaar de straat op kunnen. Jouw tuin is pas echt af als het omlijst wordt door een stoer, robuust of juist een landelijk houten hekwerk.

 

 

 

 

Voor je plezier

Bij Royal Fence maken ze houten hekken, passend bij elke tuin. Maatwerk noemen we dat. Elke tuin is tenslotte anders. Twee zaken hebben al onze houten poorten gemeen: ze verfraaien iedere tuin en ze verhogen het plezier en woongenot van de bewoner. Bij de ene klant komt dat omdat de kleine kinderen en/of hond niet meer zomaar de weg op kunnen lopen. Bij de andere komt het doordat de houten poort de tuin echt tot zijn recht laat komen op een natuurlijke manier. We zeggen niet voor niets: een warme en chique uitstraling.

 

Modern, stoer, chique of landelijk

Het mooie is dat jij jouw hek volledig zelf kunt samenstellen. Dit begint met een keuze in model hek. Natuurlijk zijn smaak en functionele wensen hierin bepalend. Wanneer je van strak en modern houdt, kies je bijvoorbeeld voor Eikenhouten inrijpoort HK10 met verticale houten planken en een rechte bovenkant. Heeft een landelijke uitstraling jouw voorkeur? Ook daarin hebben wij verschillende keuzes, zoals Hekwerk van hout LK14. Toch liever iets chiquers? Dan is de Spaanse poort LP12 jouw houten poort. Met ruim 30 verschillende modellen is er een ruime keuze passend binnen elke woonstijl: modern, stoer en landelijk.

 

Veilig en welkom gevoel

Royal Fence is al ruim 15 jaar op weg en inmiddels staan hun hekken door heel Nederland en België. Bij landhuizen, boerderijen en middenin woonwijken. Een houten poort past namelijk bij elke tuin en zorgt daarnaast voor een veilig en welkom gevoel.

 

Duurzaam fsc gecertificeerd eikenhout

Voor hun hekken werken zij met duurzaam fsc geccertificeerd eikenhout. Onze houten poorten zijn daardoor één bonk karakter en hebben een prachtige landelijke uitstraling. Deze houten hekken van Royal Fence vormen de kroon op jouw erf.

Over Tuinhappy 228 Artikelen
Tuinhappy.nl is een tuin website - tuinblog met leuke ideeën en tips voor je tuin Meer groen maakt mensen gelukkig. Kijk regelmatig op dit blog voor actuele tips of abonneer je op de Tuin-Nieuwsbrief via https://tuinhappy.nl/tuintip/ info@tuinhappy.nl