Buitenhaard en vuurtafel

Buitenhaard

Buitenhaard

Buitenhaard en vuurtafel

voor sfeer, licht en warmte

 

Langer genieten

Na de zomer wil je nog langer genieten van je tuin, veranda of overkapping. Met een buitenhaard of een vuurtafel is dit mogelijk. Een buitenhaard geeft direct warmte maar geeft ook licht en sfeer.
Nog lekker even genieten met vrienden en familie met een drankje bij de buitenhaard of bij de vuurtafel. We hebben allemaal behoefte aan gezelligheid en licht. Een haard of vuurtafel zorgt direct voor sfeer. In de donkere wintermaanden geeft een haard of vuurtafel ook sfeervol licht.

 

Soorten haarden

Ik verbaas me over de vele soorten haarden welke op dit moment te koop zijn:

  • Vaste of verrijdbare buitenhaard
  • Diverse afmetingen
  • Diverse kleuren (w.o. zwart, grijs, wit, cortenstaal)
  • Eigen ontwerp
  • Stoken op hout of gas

 

Verrijdbare haard

Marino Matte Black (verrijdbaar)
Marino Matte Black (verrijdbaar)

Een verrijdbare buitenhaard is ideaal. Je bent minder afhankelijk van het weer of van de wind. Ook kun je de haard voor het buitenraam plaatsen als je zelf lekker binnen zit. Dit geeft een mooi sfeervol effect.

“Marino Matte Black” is een veel verkochte buitenhaard van Sunwood.

Deze geeft snel warmte, heeft een mooi strak nederlands design en zorgt voor sfeer.
Sunwood levert ook aan diverse horeca-ondernemers. Deze weten allang hoe je je terras kunt omtoveren tot een sfeerterras.

 

Nederlands fabrikaat

De haarden van Sunwood worden in een Nederlandse fabriek ontworpen en geproduceerd. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij voorop. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1937 toen Marinus Sunderman begon met een eigen smederij. Het bedrijf is van vader op zoon overgegaan en heeft nu meerdere medewerkers in dienst. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het huidige Sunwood. Naast standaard haarden kun je hier ook een haard naar eigen ontwerp laten maken. Dat is het voordeel van een ontwerpafdeling in eigen huis.

Dutch design
Dutch design

 

Vuurtafel

Vuurtafel
Vuurtafel

Een vuurtafel plaats je het beste midden in je zitgroep. Met z’n allen rond de vuurtafel is wel zo gezellig. Het vlammenspel is rustgevend en geeft warmte.
Heb je een terrasoverkapping denk dan ook eens aan een buitenhaard of vuurtafel. Je kunt in de nazomer langer buiten blijven zitten.

Meer informatie vind je op de website van Sunwood.nl

 

 

 

 

Dit artikel is in samenwerking tot stand gebracht. #adv