Surdiva’s – meer dan mooi

Surdiva Fashion Pink

Surdiva Fashion Pink

Nieuw! Surdiva collectie (Scaevola)

Deze waaierbloem is bij veel tuinliefhebbers nog niet goed bekend. Ten onrechte vind ik. De klassieke serie bestaat al jarenlang, maar nu is er een verbeterde collectie op de markt gebracht.

 

Survida White Blanket
Surdiva® White Blanket

Met in de spotlight Surdiva® White Blanket. Deze plant met prachtige spierwitte bloemen wordt 15 juni 2020 geïntroduceerd tijdens de trials  bij MNP/Suntory.

Surdiva’s zijn verkrijgbaar in verschillende mooie op elkaar afgestemde kleuren: wit, lichtblauw, modern roze, zalmroze, diep violetblauw, rozeblauw en blauw.
Prachtig te combineren in hanging baskets, balkonbakken en in potten op je terras.

 

Ook kun je ze planten in de tuin als een kleurig bloeiend tapijt met een zee aan bloemen. Je kunt ze typeren als een compacte plant met veel bloemen bloeiend op korte steeltjes.

 

 

Bloeitijd

Surdiva® Pink Blue
Surdiva® Pink Blue

 

Surdiva bloeit al vanaf mei en gaat door tot de eerste nachtvorst rond november. Ze kunnen goed tegen regen en hitte. Een ideale plant dus.

 

Verzorging

Het is een makkelijke tuinplant. Geef ze normaal water, niet te veel. En laat de plant ook niet uitdrogen. Af en toe wat plantenvoeding en je plant bloeit de hele zomer door.

Voor alle planten in bakken en potten geldt dat je ze het beste kunt planten in een goede kwaliteitspotgrond. Niet in tuinaarde of grond uit je tuin. Dit droogt in potten te snel uit. Een goede potgrond heeft een zodanige structuur dat vocht goed wordt vastgehouden, plantenvoeding kan worden opgenomen en er lucht bij de wortels kan. Een goede start is het beste wat je deze mooie plant kunt geven. Zij zal je belonen met een veelheid aan bloemen.

 

Foto’s

Tuinplanten moet je kunnen zien, daarom hieronder verschillende foto’s. Laat ons weten wat jullie vinden van deze plant: info@tuinhappy.nl

Surdiva® Light Blue
Surdiva® Light Blue

 

Surdiva® Fashion Pink
Surdiva® Fashion Pink

 

Surdiva® White Blanket
Surdiva® White Blanket
Surdiva® Fashion Pink
Surdiva® Fashion Pink

 

Aanmelden Tuin Nieuwsbrief
Aanmelden Gratis Tuin Nieuwsbrief