Tuin evenementen 2023

Tuin evenementen 2023
Tuin evenementen 2023

Tuinevents – tuinevenement – tuinagenda 2023

Tuinevents: Hier vind je informatie over  tuinevents – tuinbeurzen – tuindagen, etc.

 

 

Tuinen van Appeltern – 1 maart t/m 30 november 2023

Appeltern

In de Tuinen van Appeltern vind je wel 200 voorbeeldtuinen, maar ook Tiny Houses en sfeerhoekjes. Prachtige tuinplantencombinaties en kleurrijke bloembollen.
Wil je je tuin aanpassen en zoek je ideeën? Breng dan een bezoekje aan De Tuinen van Appeltern in het Land van Maas en Waal.

 

 

 

Botanische Tuinen Utrecht – vanaf 1 maart 2023

 

Botanische Tuinen Utrecht
Botanische Tuinen Utrecht

De Botanische Tuinen in Utrecht zijn vanaf 1 maart 2023 weer open.

Er is veel te zien, naast planten ook tropische kassen, een vlinderfestival, insectenhotels en een vogelhut. Dit jaar wordt er een driedaagse vaste planten cursus georganiseerd. De drie dagen zijn in maart, mei en september. Lees meer over deze cursus op de site van de Botanische Tuinen.

 

 

 

Keukenhof Lisse – 23 maart t/m 14 mei 2023

Keukenhof bloembollen
Keukenhof bloembollen

 

Keukenhof in Lisse gaat in maart weer open met prachtige parken waarin veel soorten bloembollen te zien zijn. Voor tuinliefhebbers een geweldige plek om ideetjes op te doen voor je eigen tuin. Mix bijvoorbeeld eens verschillende soorten bloembollen.
Lees meer over Keukenhof op ons blog.

 

 

 

Kom in de kas 2023 – 1 en 2 april 2023

Kom in de Kas
Kom in de Kas

Neem een kijkje bij (tuin-)plantenkwekers in je regio. Op 1 en 2 april 2023 zetten diverse kwekers hun deuren open voor bezoekers. Binnenkort meer informatie over dit evenement en een lijstje waar je tuinplantenkwekerijen kunt bezoeken.

 

 

 

 

Nationale Tuinweek – 10 t/m 18 juni 2023

Nationale Tuinweek 2023
Nationale Tuinweek 2023

Tijdens de Nationale Tuinweek wordt er door diverse organisaties aandacht besteed aan de tuin. Daarnaast zijn er rond deze week diverse tuinen opengesteld voor publiek. Neem gerust eens een kijkje tijdens Open Tuinen Dagen. Zeker als je je nieuwe tuinplanten wilt aanschaffen. In de Open Tuinen zie je planten nadat ze een aantal jaar in de tuin staan. Dit geeft een ander beeld dan de plant bij aanschaf. Ook zie je vaak mooie tuinplanten combinaties in de opengestelde tuinen.

 

Bloem & Tuin Nuenen – 14 juli t/m 23 juli 2023

BLoem&Tuin Nuenen
BLoem&Tuin Nuenen

Bloem & Tuin is weer terug. Het leuke buiten tuinevenement in een mooie bosrijke omgeving. Op het buitenterrein vind je veel standhouders met producten gericht op de tuin.

Bekijk de website van Bloem & Tuin voor meer informatie.

 

 

Holland Dahlia Event

Dahlia's en Zantedeschia in pastelkleuren
Dahlia’s en Zantedeschia in pastelkleuren

Van 8 tot en met 10 september 2023 wordt het jaarlijks Holland Dahlia Event georganiseerd. Je kunt dan op diverse plaatsen de Open Dahlia dagen bezoeken. De mooiste en nieuwste soorten kun je bekijken en je knollen voor het volgend jaar bestellen. Binnenkort meer op ons blog over het Dahlia Event.

 

 

 

 

 

Neem regelmatig een kijkje voor de meest actuele informatie.

En geef nieuwe tuin evenementen 2023 gerust door: info@tuinhappy.nl

 

Tuinhappy.nl is een tuin website - tuinblog met leuke ideeën en tips voor je tuin Meer groen maakt mensen gelukkig. Kijk regelmatig op dit blog voor actuele tips of abonneer je op de Tuin-Nieuwsbrief via https://tuinhappy.nl/tuintip/ info@tuinhappy.nl