Keukenhof 2023 was de moeite waard

Keukenhof 2023

Keukenhof 2023

Keukenhof 2023 was weer de moeite waard

Keukenhof 2023 was weer de moeite waard. In het park zijn ca. 7 miljoen bloembollen met de hand geplant. In de diverse paviljoens zijn prachtige binnententoonstellingen te zien. Bijna 1,4 miljoen bezoekers hebben het park bezocht.
Zet 2024 alvast in je agenda, want dan viert Keukenhof haar 75-jarig jubileum. Keukenhof is in 2024 open van 21 maart tot en met 12 mei.

Keukenhof - mooie combinaties
Keukenhof – mooie combinaties

Openingsperiode Keukenhof 2024

Keukenhof avondlicht
Keukenhof bij avondlicht

21 maart 2024 tot en met 12 mei 2024.

Ik kan je aanraden het park ook eens tegen de avond te bezoeken. Het avondlicht schijnt dan mooi over de kleurrijke bloemen. Je kunt er dan prachtige foto’s maken met mooi strijklicht.

De wisselende binnententoonstellingen zijn zeker de moeite waard. Je treft er niet alleen bloembollen, maar ook snijbloemen en kamer- en tuinplanten. De sierteeltsector laat de mooiste soorten zien.

 

 

 

 

 

Voor tickets kun je kijken op www.keukenhof.nl

Prachtige bloesembomen
Prachtige bloesembomen

 

Prachtige bloembollenborders in Keukenhof
Kleurrijke bloembollenborders

 

Inspiratie voor je tuin

Je kunt er inspiratie opdoen voor je eigen tuin. Je ziet er de prachtigste bloembollensoorten. Maar ook vind je combinaties van verschillende bloembollen zoals bijvoorbeeld tulpen en blauwe druifjes. Hieronder een aantal foto’s van borders van een eerder jaar.
Probeer dit ook gerust eens uit. Een onderbeplanting van een laag soort gecombineerd met een hoger soort. Kijk goed naar de hoogte als je de bloembollen koopt. En stuur ons gerust eens foto’s van jouw combinatie.

Mooie mix van zachtrose tinten
Mooie mix van zachtrose tinten

 

Idee voor je tuin, bloembollen gemengd planten
Idee voor je tuin, bloembollen gemengd planten

Bloembollen in potten

Naast perken met bloembollen vind je ook tuinopstellingen. Leuke hoekjes in de tuin welke je kunt aankleden met bloembollen. Plant gerust een plantenbak vol bloembollen. In het voorjaar word je vrolijk van al die kleurtjes.

 

Bloembollenmix in potten
Bloembollenmix in potten

Probeer ook eens lasagnebeplanting. Hierbij plant je bollen in verschillende laagjes in potten.
Lees ook onze blogpost over een gemengde bloembollenrand langs je terras.

Instagram hoekje
Instagram hoekje