Hoe help ik de dieren in mijn tuin

Hoe help ik de dieren in mijn tuin
Hoe help ik de dieren in mijn tuin

Hoe help ik de dieren in mijn tuin

Nieuw boek met groene ideeën voor meer dierenleven in de tuin

 

Tips voor meer biodiversiteit

Meer dierenleven in de tuin
Meer dierenleven in de tuin

Tips voor meer insecten, egeltjes, vogels, vlinders en andere diertjes in je tuin. Hoe bouw je zelf een egelhuisje of diervriendelijke vijver? Welke bloemen moet ik planten voor meer bestuivende insecten. Ook tips voor tuinieren zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

Als veel mensen hun tuin wat diervriendelijker zouden inrichten, dan zou, alle voor- en achtertuintjes opgeteld, er een groot leefgebied voor dieren gevormd worden.
De schrijfsters Helen Bostock & Sophie Collins geven aan wat je zelf kunt doen om de biodiversiteit in je tuin te verbeteren.

Veel prachtige illustraties van dieren en bloemen maken dit boek tot een gewenst cadeau. Voor jezelf of voor een ander.

 

Schrijfsters:

Meer dierenleven in je tuin
Meer dierenleven in je tuin

Helen Bostock & Sophe Collins.

 

 

Tuinhappy.nl is een tuin website - tuinblog met leuke ideeën en tips voor je tuin Meer groen maakt mensen gelukkig. Kijk regelmatig op dit blog voor actuele tips of abonneer je op de Tuin-Nieuwsbrief via https://tuinhappy.nl/tuintip/ info@tuinhappy.nl