Tuinscheurkalender 2022

Tuinscheurkalender 2022
Tuinscheurkalender 2022

Tuinscheurkalender 2022

Leuk kadootje, een tuinscheurkalender voor tuinliefhebbers – leerzaam en inspirerend

    • Elke dag een tuintip
    • Regelmatig een tuingedicht, moestuinrecept, plantportret of plantaardigheidje
    • Elke dag gem. max- en min. temperatuur en zon- en maantijden

Leerzaam en inspirerend

Tuinscheurkalender 2022
Tuinscheurkalender 2022

Eigenlijk is deze kalender één groot dik inspirerend tuinboek met wetenswaardigheden. Elke dag leer je weer een stukje meer over de tuin. Maar ook over de tuindieren, de bodem, de planten, bomen en struiken.
De kalender kun je handig met een touwtje aan de muur hangen.  De tips zijn perfect afgestemd op de tijd van het jaar. Tevens vind je onderaan elk blad de gemiddelde minimum- en maximumtemperatuur. Handig is ook de tijden opkomst en ondergang van zon en maan.

 

De tuinscheurkalender is hier te koop voor Euro 14,99

De schrijvers

Veel interessante tips
Veel interessante tips

De schrijvers Romke van de Kaa en Paul Geerts geven al jaren deze bijzondere scheurkalender uit. Er is aandacht voor biodiversiteit. Een aandacht voor tuindieren zoals vogels, vlinders, bijen en andere nuttige insecten.

De levende tuin staat centraal in deze kalender. Ieder die wil bijdragen aan een groene leefbare wereld zou eigenlijk elke dag een blaadje van deze scheurkalender moeten omslaan.

Leuk presentje dus voor alle mensen met een balkon of tuin.

 

De Tuinscheurkalender 2022

Schrijvers: Romke van de Kaa en Paul Geerts

 

Tuinhappy.nl is een tuin website - tuinblog met leuke ideeën en tips voor je tuin Meer groen maakt mensen gelukkig. Kijk regelmatig op dit blog voor actuele tips of abonneer je op de Tuin-Nieuwsbrief via https://tuinhappy.nl/tuintip/ info@tuinhappy.nl