Beurs Tuinidee 2020 – 13 t/m 16 februari

Tuinidee 2019
Tuinidee 2019

– Tuinidee 2020 – bezoekje waard – start tuinseizoen –

Duurzaam tuinieren

De Tuinidee-beurs geeft de start van het tuinseizoen aan.  Op deze beurs in Den Bosch van 13 t/m 16 februari 2020 is van alles te beleven op tuingebied.
De natuur staat centraal – veel milieuvriendelijke tuinideetjes te zien.

Klimaatvriendelijk tuinieren

In Hal 1 zijn er diverse voorbeeldtuinen te zien. Bijvoorbeeld tuinen voor mensen met weinig tijd, stadstuinen, verticale tuinen, een kruidenbalkon en klimaatvriendelijke tuinen.

Er zijn voorbeelden te zien van waterdoorlatende bestrating. De laatste jaren hebben meerdere leveranciers hierop ingespeeld. Ook gras in combinatie met steen/tegels gecombineerd met een waterdoorlatend materiaal als schelpen, grint en/of andere materialen.

 

 

Koop hier je tickets met korting online

Aanmelden Tuin Nieuwsbrief
Aanmelden Tuin Nieuwsbrief

 

 

 

Plagen natuurlijk aanpakken

De bekende tuin- en trendwatcher, Romeo Sommers, laat zien hoe je op een natuurlijke manier plagen in je tuin kunt aanpakken.

 

 

Tuinontwerpen

Verschillende hoveniers gaan diverse mooie tuinen aangelegd op de beurs. En ook de studenten van het MBO laten zien wat voor moois je kunt maken van je stukje grond.

En gaat het je allemaal te snel of wil je mooie tuinontwerpen ook in het echt eens zien? Denk dan eens aan een tuinreis onder begeleiding van kenners. De prachtigste tuinen zijn te bezoeken. Je ziet hoe groot bepaalde planten kunnen worden en je kunt de schoonheid van prachtige bloeiers ruiken en zien.

Veel tuinplanten, bollen en knollen

En natuurlijk weer veel mooie tuinplanten, bollen en knollen te koop. Prachtige niet alledaagse soorten kun je op deze beurs scoren.

 

Inspirerende beurs

–  4 dagen vol tuinideeën voor tuinliefhebbers –

donderdag 13 t/m zondag 16 februari 2020 Brabanthallen Den Bosch

En een heerlijke Bosche Bol bij de koffie maakte het dagje compleet.

Meer informatie: www.tuinidee.nl

 

 

 

 

Over Tuinhappy 233 Artikelen
Tuinhappy.nl is een tuin website - tuinblog met leuke ideeën en tips voor je tuin Meer groen maakt mensen gelukkig. Kijk regelmatig op dit blog voor actuele tips of abonneer je op de Tuin-Nieuwsbrief via https://tuinhappy.nl/tuintip/ info@tuinhappy.nl