Tuinbroek is terug

Tuinbroek heren
Tuinbroek heren

Tuinbroek is terug

tuinbroek ook voor dames….

tuinbroek

Tuinkleding is prettig om te werken in de tuin. Je beweegt er wat gemakkelijker in dan in normale kleding. Daarnaast is speciale tuinkleding geschikt voor het werken in de tuin onder alle weersomstandigheden. Hoewel er veel soorten tuinkleding zijn beperk ik mij nu tot de tuinbroek. Ik ben hier super enthousiast over. Niet alleen voor heren, maar ook voor dames is dit een handig kledingstuk.

Voordelen:

  • Altijd kniebeschermers bij je (bij een versie met kniestukken)
  • Bedekte rug
  • Veel zakken voor b.v. je mobieltje en klein gereedschappen zoals een snoeischaar, etc.
  • Stevige stof (beschermt en houd je droog)
  • Zit lekker

Tuinbroek met kniestukken

Tuinbroek heren
Tuinkleding heren
Kniestukken
Kniestukken

Het werken op je knieën is niet prettig. Hulpmiddelen als knielappen, een kniekussentje of -krukje helpen wel, maar moet je overal mee naar toenemen. Kniestukken in je broek voorkomen dit probleem. Overal waar je knielt heb je je zachte kussentjes bij je, ze zitten nl. gestoken in je broek.

En met wassen dan?   Geen probleem. Je haalt ze er gemakkelijk uit, wast je broek en stopt de kussentjes weer terug.

Een tuinbroek bedekt je rug bij het bukken in de tuin. Je kunt de schouderriemen zo instellen dat de broek lekker zit.

 

Tuinbroek voor dames

Tuinbroek dames
Tuinkleding voor dames

In 1930 was een vrouw in lange broek nog een opvallende verschijning. Een dame in tuinbroek was al helemaal bijzonder. Maar tegenwoordig maakt dat allemaal niets meer uit. Denim tuinbroeken worden ook als normale kleding gedragen. Deze zijn echter niet vergelijkbaar met professionele tuinkleding.

Voor het werken in de tuin heb je dus professionele tuinkleding nodig. Deze zijn van Engelbert Strauss en beschikken over de voordelen zoals hierboven genoemd.

 

Wat vind je nog meer op dit tuinblog

 

Over Tuinhappy 135 Artikelen
Tuinhappy.nl is een blog met tips voor je moestuin, siertuin of gazon. Meer groen maakt mensen gelukkig. Kijk regelmatig op dit blog voor actuele tips of abonneer je op de Tuin-Nieuwsbrief via https://tuinhappy.nl/tuintip/ info@tuinhappy.nl