Robotmaaiers nieuwste techniek

Gazon maaien met spraak of app
Gazon maaien met spraak of app

Robotmaaiers reageert op spraak en app

Een grasmaaier welke reageert op spraak en/of app, kan dat? Jazeker, de techniek staat voor niets!
Lees meer over de spraakgestuurde grasmaaier.

Deze robotmaaiers beschikken over een Alexa spraakbesturingssysteem. Met Alexa kun je je gewenste muziek laten spelen, maar je kunt haar ook vragen het gras te maaien. Deze snoezige robotmaaiers kun je via je smartphone app volgen en op afstand monitoren of het gras is gemaaid en waar de robot staat.

 

Natuurlijk groen

Robomow RC Green
Robomow RC Green

Robomow is geen onbekende in de wereld van de robotmaaiers. Al in 1995 kwamen zij als één van de eersten op de markt met een robotmaaier. Inmiddels zijn de nieuwste technieken in het apparaat verwerkt en zijn ze wereldwijd bekend.
De Robomow RC308u Connect is HET apparaat voor de moderne tuinman/vrouw. Geef de opdracht ‘Alexa, tell Robomow to mow my lawn’ en het gras wordt gemaaid. Je kunt de maaier meerdere opdrachten geven via het RoboConnect met spraakbesturingssysteem.
Deze nieuwe Robomow RC308u Connect is ook met Bluetooth te bedienen via de Robomow smartphone app.
Ook kan de robotmaaier mulchen, je gras wordt dan fijn afgesneden. Het gemaaide gras wordt over het gazon verspreid en fungeert als gazonvoeding. Let op bij droogte dat je het gras niet te kort maait.

 

 

Opvallend rood

WOLF-Garten Loopo
WOLF-Garten Loopo

Een opvallend rood met gele verschijning, deze WOLF-Garten Loopo Connect robotmaaier. Deze is wat kleiner en goedkoper.
De nieuwe WOLF-Garten Loopo S500 Connect beschikt ook over de Alexa functionaliteit. Daarnaast heeft het een app waarmee je wereldwijd de maaier kan bedienen en volgen: de robotmaaier bevat GeoFence diefstalbeveiliging en locatietracking.
Het ideale apparaat voor de wat kleinere tuinen met hoekjes en paden. Hij herkent ze en kan er gemakkelijk bij. Ook een wat ongelijk gazon met hobbels en kuiltjes is geen probleem.

 

Tips voor een mooie grasmat

Vind je het lastig om een mooi gazon aan te leggen of heb je problemen met gras? Lees alles over een ‘mooie mat’ op www.mooiemat.nl
Een handige website met diverse oplossingen voor problemen als te lang gras, geen gras en mos. En zelfs oplossingen voor als je geen tijd hebt om zelf te maaien!

 

 

Dit artikel is in samenwerking met Wolf en Robomow tot stand gekomen.

Tuinhappy.nl is een tuin website - tuinblog met leuke ideeën en tips voor je tuin Meer groen maakt mensen gelukkig. Kijk regelmatig op dit blog voor actuele tips of abonneer je op de Tuin-Nieuwsbrief via https://tuinhappy.nl/tuintip/ info@tuinhappy.nl