Fruitboompje in je tuin? MiniTree

Tuinhappy.nl - MiniTree fruitbomen
Tuinhappy.nl - MiniTree fruitbomen

Plant eens een kleine fruitboom in je tuin!

MiniTree – mooie fruitbomen met smaak

Je hebt geen grote boomgaard nodig voor een paar leuke fruitboompjes in de tuin. Op beurs Tuinidee heb ik gesproken met Boy Martens van Mini Tree.

Zij verkopen compacte kleinfruitboompjes vanuit de webshop naar afnemers in Nederland. Het grote voordeel van deze MiniTree is dat je ze niet hoeft te snoeien en dat ze ongevoelig zijn voor de meeste soorten schimmels.  De boompjes komen van een nederlandse boomkwekerij in Baarlo. Einde winter, begin voorjaar is de beste tijd voor het planten van deze boompjes.

Je kunt ze toe laten sturen in een mooie kadodoos. Origineel kado voor geboorte, huwelijk, nieuwe woning of als andere felicitatie.

 

De dames van MiniTree

Bedenkers van MiniTree
Bedenkers van MiniTree

Mieke, Corine en Marjolein zijn de enthousiaste oprichters en bedenkers van MiniTree.  Zij promoten de fruitboompjes als een vorm van vriendschap in mooie verpakking.

Niet alleen het ontvangstmoment van een fruitboompje is leuk, maar je geeft eigenlijk veel meer. Een stukje natuur, een stukje beleving en lekker fruit in de toekomst.

 

 

 

Eigen fruit – natuurlijk!

Appelbomen
Appelbomen voor verzending

Het geeft een goed gevoel, fruit uit eigen tuin. Moestuinders kennen dit gevoel al langer. Je weet hoe het groeit en je weet ook dat er geen ongezonde chemische bestrijdingsmiddelen aan te pas zijn gekomen. In bijna elke tuin is er wel een klein fruitboompje te planten. Fruitboompjes houden wel van zon.
En wat is er heerlijker dan een appeltaart van eigen appels. Beetje slagroom erbij en smullen maar.

 

Verzorgingstips

De MiniTree fruitboom is onderhoudsvriendelijk. Er hoeft maar weinig te gebeuren.
Zorg voor een goede luchtige bodem en pas anders bodemverbetering toe.
Op de website van MiniTree vind je veel tips over de aanplant en verzorging van de fruitbomen.

 

De webshop kun je vinden op www.minitree.nl

 

 

Tuinhappy.nl is een tuin website - tuinblog met leuke ideeën en tips voor je tuin Meer groen maakt mensen gelukkig. Kijk regelmatig op dit blog voor actuele tips of abonneer je op de Tuin-Nieuwsbrief via https://tuinhappy.nl/tuintip/ info@tuinhappy.nl