Houten plantenbakken – natuurlijk

Houten plantenbakken
Houten plantenbakken

Houten plantenbakken in alle maten

Er is steeds meer keus in plantenbakken en dat is niet verwonderlijk. De natuurlijke uitstraling van hout in combinatie met beplanting zorgt voor een stoer en warm uiterlijk. Tuinwaardig heeft haar assortiment flink uitgebreid met een nieuwe collectie houten plantenbakken. Deze worden op bestelling handgemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en houtsoorten.

Duurzaam product

Een plantenbak kan gevuld worden met allerlei beplantingen en bomen. Ongeacht welk formaat u kiest, een houten plantenbak kunt u altijd gebruiken om bepaalde plekken te benadrukken of uw beplanting verplaatsbaar te maken. Volgens het bedrijf moet een plantenbak garant staan voor een stevig en duurzaam product, dat ook vele jaren meegaat. Er is geen sprake van massaproductie, want iedere houten plantenbak wordt met zorg handgemaakt.

 

Kwaliteit

Dit ziet men ook duidelijk terug in de details en afwerking van de bakken en door het gebruik van de beste materialen staat het bedrijf garant voor een hoge kwaliteit. Vakmensen maken het verschil tussen ‘een paar planken aan elkaar schroeven’ en echte kwaliteit plantenbakken samenstellen. Volgens het bedrijf levert het zo iedere keer weer een uniek product gemaakt door puur Nederlands vakmanschap. Een houten plantenbak wordt vanuit de binnenzijde met RVS schroeven afgewerkt.

 

Omdat er geen schroeven aan de buitenkant zichtbaar zijn behoudt de bak een strak uiterlijk. Een maatwerk houten plantenbak staat 3 cm vrij van de grond. Hierdoor kan de plantenbak aan de onderzijde ventileren, is er minder waterslag en wordt de levensduur van de plantenbak flink verlengd. In de bodem van de plantenbak zitten altijd naden om het overtollige water af te voeren. Het bedrijf werkt onder andere met eiken, bankirai, meranti en mahonie hardhout. Deze plantenbakken zijn van hoge kwaliteit, zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kunnen het gehele jaar door buiten staan.

Houten plantenbakken

Idee – Siergrassen in potten

Plant eens siergrassen in potten voor een bijzonder fraai effect.

 

Meer informatie:

Tuinwaardig
Tel: 0416-855253
www.tuinwaardig.nl

 

Dit artikel is in samenwerking opgesteld.

Over Tuinhappy 144 Artikelen
Tuinhappy.nl is een blog met leuke ideeën en tips voor je tuin Meer groen maakt mensen gelukkig. Kijk regelmatig op dit blog voor actuele tips of abonneer je op de Tuin-Nieuwsbrief via https://tuinhappy.nl/tuintip/ info@tuinhappy.nl