Geluksklavers

Geluksklavers van Elvira Werkman
Geluksklavers van Elvira Werkman

Geluksklavers

Over Natuurgeluk in een nieuwbouwwijk

Schrijfster Elvira Werkman laat je op een lekker humoristische wijze zien in het boek “Geluksklavers” hoe veelzijdig en mooi de natuur kan zijn, zelfs in een nieuwbouwwijk. 12 jaar lang hield ze een dagboek bij in woord en beeld. Haar hele gezin deed mee.

 

Natuurervaringen

Natuur is overal te vinden
Natuur is overal te vinden

Dit boek is leuk om te lezen voor ieder in een stad of nieuwbouwwijk. Maar zeker ook voor mensen met kleine kinderen. Haar natuurervaringen tussen de stad en het buitengebied komen steeds weer neer op het leren zien.

Je ervaart de natuur door eraan deel te nemen, in te wandelen en/of spelenderwijs de flora en fauna te leren kennen. Kleine beestjes, bomen en een moestuin zijn interessant om te bekijken.

Als je regelmatig in de natuur bent, zie je ook wat er gebeurt en geniet je van de seizoenen.

Natuur is overal te vinden.

 

Geluksklavers van Elvira Werkman
Geluksklavers van Elvira Werkman

Ga op ontdekkingstocht!

Het boek Geluksklavers laat je zien hoe je natuurgeluk zelf kunt ervaren. De liefde voor de natuur spat er vanaf. Met prachtige foto’s en leuke illustraties.
Lees het boek en ga ook op ontdekkingstocht in de groene wereld om je heen.

Het boek Geluksklavers is te koop bij de reguliere boekhandel en bol.com

 

Tuinhappy.nl is een tuin website - tuinblog met leuke ideeën en tips voor je tuin Meer groen maakt mensen gelukkig. Kijk regelmatig op dit blog voor actuele tips of abonneer je op de Tuin-Nieuwsbrief via https://tuinhappy.nl/tuintip/ info@tuinhappy.nl