Geluk is een grasveld

Geluk is een grasveld van Romke van de Kaa
Geluk is een grasveld

– Nieuw boek “Geluk is een grasveld” –

 

Het boek

Heerlijk leesboek
Heerlijk leesboek

Het is een bijzonder leuk tuinboek, het is vol humor geschreven en leest lekker weg. Maar het is meer dan een leuk leesboek. Tussen de regels door vind je een enorme hoeveelheid aan tuintips. Eigenlijk zou je ze direct moeten noteren want op de volgende bladzijden staat het hier ook weer vol mee.

Enorm leerzaam, maar ook herkenbaar. Dat zijn de tuinprobleempjes en de oplossingen die Romke bespreekt.

Hij gaat in ieder geval voor groen. En tuingeluk. Een tuin hoeft niet zozeer mooi of strak te zijn, je moet er je hart inleggen. Dan pas wordt het jouw tuin en ervaar je het ultieme tuingeluksgevoel.

 

 

De schrijver

Romke van de Kaa
Romke van de Kaa

Schrijver Romke van de Kaa is een bekende in de tuinwereld. Hij schrijft voor veel vakbladen en is vaak te horen en te zien op de regionale omroepen. Eerder van hem zijn verschenen: “Tuinieren gaat niet over rozen”, “Buiten de perken” en “De getemde wildernis”.

 

Het nieuwe boek “Geluk is een grasveld” laat je op een andere manier naar je tuin en de tuinwerkzaamheden kijken. Romke laat je zien hoe je hier plezier aan kunt beleven. Aanrader dus voor iedereen die ook tuingeluk wil ervaren.

En ben je er eenmaal mee besmet, dan wil je het ook zeker niet meer kwijt!

Het boek is van uitgeverij Atlas Contact.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuinhappy.nl is een tuin website - tuinblog met leuke ideeën en tips voor je tuin Meer groen maakt mensen gelukkig. Kijk regelmatig op dit blog voor actuele tips of abonneer je op de Tuin-Nieuwsbrief via https://tuinhappy.nl/tuintip/ info@tuinhappy.nl