Start een nieuwe tuin in Appeltern

Start een nieuwe tuin in Appeltern

Tuinstartersdagen 2016 Tuinstartersdagen 2016

Start een nieuwe tuin in Appeltern

Tuinstartersdagen 2016

t/m

Schrijf je nu in voor de tweede editie van de Tuinstartersdagen in De Tuinen van Appeltern. Na een halve dag voorkom je allerlei fouten en lacht het Tuingeluk je tegemoet!
TuinStartersDagen - De Tuinen van Appeltern
Ben van Ooijen, directeur van De Tuinen van Appeltern, is er alles aangelegen om zoveel mogelijk mensen het goede tuingevoel te verschaffen. Vanuit het inspiratiepark laat hij natuurlijk al honderden geslaagde ontwerpen in de praktijk zien, maar met een half dagje uitleg leer je alles wat nodig is om je nieuwe tuin te ontwerpen en in te richten.

Er worden heel veel fouten gemaakt bij indeling van een tuin: het terras op een verkeerde plaats, geen dieptewerking, teveel stenen, geen zicht op de vijver, een allegaartje aan paadjes enz. enz. en dan hebben we het nog eens over het werk wat voorkomen kan worden. Welke grond is het meest geschikt? Hoe ga ik het onkruid te lijf?! Welke hagen en bomen hoeven niet te worden gesnoeid?

Tuin-Nieuwsbrief

Schrijf je rechtsboven op deze site in voor de Tuinhappy Nieuwsbrief.

Zie ook mijn item : “7 redenen om deze week te gaan schoffelen”

Meer interessante artikelen

Tuinhappy.nl - Lathyrus

Lathyrus voor binnen en buiten

Meer groen minder tegels

Meer groen minder tegels

Tuinhappy.nl - buxussnoei

Buxus snoeien

GardenHappiness - feets in the grass

Groen Gazon

About Tuinhappy
Tuinhappy.nl is een blog met tips voor je moestuin, siertuin of gazon. Meer groen om je heen maakt mensen gelukkig. Kijk regelmatig op dit blog voor actuele tips.

1 Comment on Start een nieuwe tuin in Appeltern

  1. Voorkom fouten bij de aanleg/renovatie van je tuin. #tuinstartersdagen Tuinen van @Appeltern https://t.co/VR0dOXBojw https://t.co/yWPw3znY7s

Comments are closed.