Over tuinhappy.nl

OVER TUINHAPPY.NL
inspiratie voor tuinliefhebbers…

Tuinhappy

Tuinhappy

over mij

Ik ben 25 jaar geleden gestart met een kleine siertuin en een klein moestuintje op een volkstuincomplex. Inmiddels zijn we in het gelukkige bezit van een mooie siertuin met moestuin aan huis.
Ik ben werkzaam in de bloemen- en plantenwereld en heb vele jaren samengewerkt met mensen in de tuinadvisering. Daarnaast heb ik me verdiept in de tuinplantenwereld, plantenvoeding en ziekten en plagen. Mijn kennis er ervaring wil ik graag delen met anderen.

Elly

over dit tuinblog

Nestje in de boom

Nestje in de boom

Op dit tuinblog Tuinhappy.nl promoot ik meer groen en minder tegels. Een tuin maakt gelukkig. Groen om je heen geeft rust en energie tegelijkertijd.
Er is leven om je heen in de vorm van planten, bomen, vlinders, insecten en vogels. Ook maak je de seizoenen intenser mee.
Werken in de tuin is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef.  Ook met maar weinig inspanningen kun je een mooie groene omgeving om je heen creëren.
Op deze site hoop ik je enthousiast te kunnen maken voor een groenere omgeving.

Je kunt mij volgen op Facebook, Twitter en Instagram

Nederlandse Tuinenstichting 

Ik ben lid van de Nederlandse Tuinenstichting. Veel parken en tuinen gaan verloren door gebrek aan geld of kennis over de instandhouding en door bouw van huizen en wegen. De stichting zet zich in voor het behoud van stadsparken en bijzondere en historische tuinen en promoot een groene leefomgeving.
www.tuinenstichting.nl

Tuinenstichting

Tuinenstichting

Lid: Vogelbescherming Nederland

Ik promoot de aanleg van een vogelvriendelijke tuin. In plaats van houten schuttingen en stenen terrassen zorgen groene hagen, struiken en bomen voor meer vogels in je tuin.
Zie ook: “Wil je meer vogels, plant een boom”

Vogelbescherming Nederland

Vogelbescherming Nederland

 

Veel plezier met het lezen van de artikelen in mijn tuinblog.

Heb je tips, laat het me weten. (info@tuinhappy.nl)
Elly.

 

 

 

Meer interessante tuinsites:

www.tuinsites.nl

siertuinen.beginthier.nl